YANG/Jang arckrém

száraz, érett bőrre

Észrevetted az öregedési jeleit az arcodon? Zavarnak a szarkalábak illetve a kisebb ráncok vagy csak szimplán száraz, vízhiányos a bőröd? Ezek keleten a YANG bőrtípus főbb jellemzői.

Egyéb YANG/JANG bőrtípusok:

Ennek oka a bőr elasztin és kollagén termelésének lelassulása illetve leállása. Mindkettő a bőr rugalmasságáért és feszeségéért és a bőr nedvességtartalmáért felelős. Ezért fontos az, hogy rendszeresen hidratáljuk és fiatalítsuk bőrünket.

A legeredményesebb hatást a gyógynövények érik el.Minden gyógynövénynek egyedi hatása van, amelyeket évezredek tapasztalatai alapján alkalmazunk.

YANG/JANG bőrre (száraz, érett) olyan gyógynövényeket használunk, amelyek a föld felett teremnek meg, ezek a friss oxigén és a nap energiáját tartalmazzák.

Ezek közül a legjobb elasztin és kollagén termelést elősegítő gyógynövényeink a schizandra bogyó és az Aloe vera.

A schizandra bogyót a Han korszak óta nagyrabecsüli a keleti szépségápolás. Összehúzó hatása miatt megtartja a bőr nedvességét, selymes bőrtónust ad, és fokozottan fiatalító hatású. Megvédi a bőrt a szél ártó hatásaival szemben is.  

Az aloe vera több mint kétszáz hatóanyagával szinte egyedülálló a növényvilágban, tartalmazza a teljes vitaminskálát és több, mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot. Hatékony nedvesítő növény, gyorsabban pótolja a bőr nedvességtartalmát, mint a víz. Fokozott hatást gyakorol a sejtek újra képződésére, hidratálja a szöveteket a mélyrétegekben is.

Ezen a két növényen kívül vannak még sokkal közismertebb YANG/JANG növények, is mint a szantál, oliva, gyömbér, kókusz és az angyalgyökér. (ezekről a gyógynövényekről ezen a linken tudhatsz meg többet)

100%-ban

természetes

A fenti gyógynövények mindegyikét tartalmazza a Young Beauty YANG/JANG termékcsaládja. Erre a bőrtípusra speciálisan fejlesztettük ki a nappali és éjszakai krémjeinket.

YANG/JANG krémjeink gyógynövényeinek hatásai lehetnek:

Hidratáló és vérkeringést serkentőek

Elősegítik az elasztin és kollagén termelést

Feltöltik a ráncokat

Csökkentik az antioxidáns mennyiségét

Eltávolítják a mérgező anyagokat

Elhalványítják a barna foltokat

Tartalmazzák a vitamin skála egészét, ásványi anyagokat, nyomelemeket

Kiegyenlítik a bőr YIN/YANG egyensúlyát

YANG/JANG krémjeink gyógynövényeinek hatásai lehetnek:

Hidratáló és vérkeringést serkentőek

Elősegítik az elasztin és kollagén termelést

Feltöltik a ráncokat

Csökkentik az antioxidáns mennyiségét

Eltávolítják a mérgező anyagokat

Elhalványítják a barna foltokat

Tartalmazzák a vitamin skála egészét, ásványi anyagokat, nyomelemeket

Kiegyenlítik a bőr YIN/YANG egyensúlyát

Ezeket a hatásokat pedig a YOUNG BEAUTY CLASSIC illetve PREMIUM termékcsaládokkal érheted el.

A CLASSIC YANG/JANG nappali krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megvédik az arcbőröd az egész napos külső hatások károkozása ellen, illetve az éjszakai krémnyugtató és generáló hatású.

PREMIUM YANG/JANG kategória azonban ezeken a tulajdonságokon kívül, ennél is személyre szabottabban kezeli arcbőrödet. Erősebb koncentrátumának köszönhetően az arcodon található erőteljesebb problémára célozottabban hat. Így ha bőrproblémád igen jelentős, ez a tökéletes megoldás számodra.  

Ha esetleg nem vagy tisztában melyiket is kellene használnod, olvasd el útmutatásunkat vagy töltsd ki bőrtesztünket.

A YOUNG BEAUTY minden termékének alapkrémje egy speciálisan kifejlesztett, víz alapú alapkrém, melynek tartósítószere elnyerte a nemzetközi ECOCERT natúrkozmetikum minősítést. Ehhez már csak csodálatos gyógynövények olajait és esszenciáit keverjük. Krémjeink Vegán krémek, állati kivonatokat nem tartalmaznak, valamint alumínium-, és parabénmentesek.

Copyright 2020 © Minden jog fenntartva