Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb YOUNG BEAUTY krémet?

Szeretnénk segítséget nyújtani neked abban, hogy hogyan is tudod az arctípusodnak legmegfelelőbb krémet kiválasztani.

A legfontosabb szempont, hogy helyesen állapítsd meg arcbőröd tulajdonságait és legnagyobb problémáit, így te magad is képes leszel kiválasztani a számodra legmegfelelőbb arckrémet.

Először is,

felkelés után közvetlenül, vizsgáld meg alaposan arcbőrödet a tükörben, mielőtt bármilyen arctisztítót /arcápolót használnál, mivel az éjszakai pihenés után egyértelműen látszik, ha fénylik a bőröd, zsíros, vagy esetleg hámlik. Reggelre pedig sokkal erőteljesebben érzed, ha száraz és húzódik, valamint ebben a napszakban a pattanások is gyakrabban megjelennek.

Ha több tünet is jellemző rád, nézd meg, melyik dominál jobban, melyik az, amelyik a legnagyobb bőrfelületen jellemző.

Segítségül nézzünk két példát!

Ha reggel belenézel a tükörbe és fénylik az arcod, vagy az orrod mellett megjelent egy-két pattanás, akkor a bőröd alapvetően zsíros energiájú. Ha azonban több területen is találsz pattanást, akkor az a dominánsabb tulajdonság.

Ha reggel felkelsz és húzódik a bőröd, vagy vannak pigment foltjaid, valamint emellett bőrérzékenységet is észlelsz, akkor mindenképp érzékeny bőrre javasoljuk a krémet, hiszen az ez a típus jellemezi az egész arcod tónusát, függetlenül az egyéb problémáktól.

Minden bőrtípust egy bizonyos energia alakít ki,

keleten ezt YIN-nek és YANG-nak nevezik.

A YIN energiához sorolható tulajdonságok:

A YANG energiához sorolható tulajdonságok:

Ezek után reméljük már tudatában vagy a bőrtípusodnak és be tudod sorolni magad a megfelelő energiához.

A YOUNG BEAUTY krémjei is ezen elvek alapján készülnek és YIN és YANG energiák szerint vannak csoportosítva.

Fontos tudnod, hogy minden egyes YIN termék megoldást nyújt az összes YIN energiájú problémára és minden egyes YANG termék megoldást nyújt az összes YANG energiájú problémára.

Miután megállapítottad, hogy melyik energiatípushoz tartozol, el kell döntened, hogy az adott kategóriában melyik jellemző dominánsabban a bőrödre – ennek alapján hoztuk létre  neked a YOUNG BEAUTY PREMIUM kategóriát. Ezek alapján ki tudod választani problémádra a kifejlesztett  PREMIUM koncentrátumú terméket.

Mutatunk egy példát segítségül.

Ha a Te bőrödön a pattanás dominál, de úgy gondolod, hogy emellett nem elhanyagolható a zsíros bőröd sem, akkor a YIN PREMIUM pattanásos és aknés bőrre kifejlesztett arckrémet javasoljuk neked. Mint említettük, a formulánk minden olyan hatóanyagot tartalmaz, amely kezeli az összes YIN tulajdonságot, azonban az arcodon található erőteljesebb problémára célozottabban hat.

Vagy nézzünk egy példát a YANG típusra is!

Ha a bőröd száraz, vízhiányos vagy esetleg kialakultak már az első ráncok, akkor a YANG PREMIUM száraz, vízhiányos bőrre kifejlesztett arckrémünket javasoljuk, hiszen minden olyan gyógynövényt tartalmaz, melyek a YANG energiát kezelik, viszont ebben a koncentrátumban kiemelt szerepet kap a száraz bőr kezelése.  

Ha úgy gondolod, hogy a Te arcodon nem dominál egyik tulajdonság sem, vagy éppenséggel nehezen döntöd el, hogy melyik tünet erőteljesebb, semmi baj, erre hoztuk létre a YOUNG BEAUTY CLASSIC kategóriát!

Itt csak azt kell eldöntened, hogy melyik energia jellemző a bőrödre és annak megfelelően válaszd ki a yin classic vagy yang classic arckrémedet, így egy olyan krémet kapsz, amely megoldást ad az összes problémádra  a csoport tulajdonságain belül.

Reméljük, sikerült segítenünk, de ha bármilyen kérdésed van, vagy ha bizonytalannak érzed magad, töltsd ki bőrtesztünket, illetve ha személyes tanácsadásra van szükséged, írj nekünk a lenti felületen.

Mi az én bőrtípusom?

Válassz az adottságodhoz illő arcápolást, töltsd ki a tesztet!

Segíthetünk?

Írj nekünk üzenetet!

Értesülni szeretnék

az újdonságokról, akciókról és hasznos tartalmakról!

E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Az e-mail címed megadása után küldünk egy kuponkódot, mellyel a vásárláskor igényelheted az ajándékod! Egy e-mail címmel csak egy ajándék igényelhető.