Egészségtanácsadás

A YOUNG BEAUTY megoldást javasol az ember életében felmerülő külső és belső problémákra, a föld teremtette lehetőségek segítségével – többezer éves gyógyászati tanulmányok alapján.

Menjünk csak ebbe bele egy kicsit mélyebben…

Minden egyes emberi szerv kapcsolatban áll egymással, a természettel, és a lelkeddel is.

Például, az erős hátfájás eredete lehet akár egy foggyulladás is, de ha érzelmi oldalról közelítjük meg ugyanazt a tünetet, az azt is jelentheti, hogy sok lelki terhet cipelsz magaddal.

A YOUNG BEAUTY segít, hogy ezeket a fontos természeti elemeket egyensúlyba hozzuk és harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a környezetünkkel.

A Föld megteremt mindent, amire szükségünk van az egészségünk fenntartásához és megőrzéséhez.

Félre vagyunk vezetve a reklámok, gyógyszerek és javasolt jutalékos termékek által, holott a megoldás akár előttünk is lehet. Például ha valamilyen gyulladás van a szervezetedben, és a boltok polcain meglátod a gyömbért,  nem is feltételezed, hogy 40 fajta antioxidánsa révén ez a nagyszerű gyógynövény lehet a gyógyír.

Miért rossz, ha a problémát csak helyileg, felszínesen, gyógyszerekkel kezeljük?

Többezer ember küzd egy adott testi betegséggel, orvosról orvosra jár, hajkurássza a megfelelő gyógymódot, pedig lehet, hogy rossz irányba halad. A kezelés alatt számos esetben nem javul az állapota, és nem mindig kap végső megoldást.

Nézzünk csak egy-két példát!

Egy vendégünk, Anna (33 éves) szeme már hetek óta be volt gyulladva, viszketett, az orvos allergiát állapított meg nála, de a javasolt készítmények ellenére a tünetek nem csillapodtak. Ezért hozzánk fordult segítségül és további egyeztetés után rájöttünk, mája gyengesége a máj-vér stagnálása miatt alakult ki. Számára az alábbi gyógynövényeket javasoltuk többek közt: bazsarózsa gyökere, fagyal, som, palka, stb.

Anna
(33 éves)

Egy másik vendégünk, Ferenc (43 éves) magas vérnyomás és nagyon gyors pulzus miatt került kórházba. Szívműtétet javasoltak neki, de azt derítettük ki, hogy a fokozott, hosszan tartó stressz káros hatással volt a máj energiájára.További egyeztetés után rájöttünk, hogy a máj tűz energiája fokozottan működik. Számára az alábbi gyógynövényeket javasoltuk többek közt: krizantém, gyíkfű, aloe vera, buvákfű, stb.

Ferenc
(43 éves)

A YOUNG BEAUTY hasonló megoldásokra segít rájönni nektek is.

Ha hasonló helyzetben tanácstalan vagy, írj nekünk a lenti űrlapon és együtt megtalálhatjuk a megoldást. A többéves problémád egy gyógynövényes javaslattal rövid időn belül megoldódhat.

NAGYON FONTOS, mint ahogy az előbbiekben is leírtuk, a YOUNG BEAUTY nem használ semmifajta vegyszert, csak a természet csodálatos erejét!

Ha bármilyen egészségügyi: belső, vagy külső problémád van, kérlek, írd meg nekünk és mi a többezer éves gyógyászati tanulmányok alapján javasolni fogjuk az egészségedhez vezető megoldást.