BIO és BIO közt is van különbség

A mai világban nap, mint nap szembe kerülünk olyan termékekkel, amiken megtalálhatjuk a bio minősítésre vonatkozó megjelölést, sőt ez immár annyira elterjedt, hogy a megvásárolt készítmény rengeteg esetben “bio” gyártmányként van feltüntetve, de vajon értjük-e, hogy mit is jelent ez igazán?

Magyarországon a bio termékgyártás jelentős korlátozás alatt áll, amelyet egy komplex szabályrendszer határoz meg.

Ezek többek közt a növénytermesztést, az állattartást, a takarmány előállítást, a méhészetet, a gombatermesztést és a feldolgozott élelmiszerek folyamatit befolyásolják.

Számunkra a kozmetikai cikkek elkészítéséhez az egyik legfontosabb a növénytermelés folyamata, amelyben a következő három tényező a legmeghatározóbb:

Az első a termőföld állapota, a második a vetőmag származási helye, és a harmadik pedig a tápanyag pótlás és a növényvédő szerek használata.

Még el sem kezdtünk a termékek előállításától beszélni, és máris rengeteg tényező befolyásolja, hogy egy termék mikor lesz igazán BIO.

Ebből is láthatjuk, hogy nem feltétlen minden BIO, ami bio, ugyanis már a magok földbekerülésétől kezdődően meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a termék tényleg jó kezekből származik, és nem elég csak arra gondolnunk, hogy milyen szerekkel kezelték azokat a növényeket amelyekből például egy kozmetikum elkészítésre kerül.

A Young Beauty termékei 100%-ban biok, és megfelelnek minden kritériumnak, az elkészítés első fázisától, egészen a polcra kerülés utolsó percéig. Cégünk legnagyobb célja, hogy termékeink minden igénynek megfeleljenek, és ez csak úgy jöhet létre, ha vendégeink elégedettek a használat során.

Számunkra fontos, hogy krémeink alapösszetevői természetes alapanyagokból származzanak, és ne tartalmazzanak parabéneket, kőolajszármazékokat és egyéb állati eredetű hozzávalókat. Ebből következően termékeink nem csak esszenciájukban természetesek, hanem alapösszetevőikben is.

Utolsó gondolatként van egy tippünk a számotokra: akármilyen terméket vásároltok, legyetek alaposak, és soha ne felejtsétek el elolvasni a csomagolásokon található apróbetűs részt!

Körültekintő vásárlást kíván a Young Beauty csapata.

Értesülni szeretnék

az újdonságokról, akciókról és hasznos tartalmakról!

E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Az e-mail címed megadása után küldünk egy kuponkódot, mellyel a vásárláskor igényelheted az ajándékod! Egy e-mail címmel csak egy ajándék igényelhető.